ACOMPANYA’NS A

bAR el bORN

bAR EL bORN

Situat al cor del barri del Born, el Bar el Born és un símbol cultural a la ciutat i punt de reunió tant per a locals com per a turistes.

Les nostres portes estan obertes tots els dies des del matí fins a la matinada, de manera que pots visitar Bar el Born tant per a un esmorzar al matí, un aperitiu a la tarda o per uns còctels durant la nit.

LA NOSTRA HISTÒRIA

En Bar el Born hem decidit honorar els nostres orígens. Per aquest motiu, conservem tot el possible de l'antiga bacallaneria que se situava en el nostre local.

Al bar podreu veure la barra de marbre on antigament s'exhibien els peixos i també antigues fotografies que formen part de la història del barri del Born i del local.

AL bARRI DEL bORN

Per a nosaltres és un gran orgull estar ubicats en una de les zones més encantadores i antigues de Barcelona. Sense anar més lluny, el Passeig del Born és un dels carrers més emblemàtics del barri i de la ciutat. Si estàs passejant per la ciutat, t'aconsellem gaudir del Born i les seves atraccions: el Museu Picasso, la basílica de Santa Maria del Mar, el Parc de la Ciutadella i l'Arc de Triomf.